De Werkwijze

Bij de Kattenbarber is iedere kat welkom! Lang haar, kort haar, vervilt, jong en oud! De kat komt steeds meer voor in allerlei soorten en maten! De vachtensoorten veranderen en er komen steeds meer raskatten. Dit vergt extra verzorging!

 

Waar je vroeger met je gewone huis tuin en keuken kat nagenoeg geen omkijken had naar de vacht omdat hij veel buiten kwam en netjes ieder half jaar in de rui z'n jasje verwisselde wonen er tegenwoordig steeds meer katten binnen waardoor ze over het hele jaar door kunnen verharen en ook meer last kunnen hebben van haarballen.

 

Ook komen er steeds meer katten met een gemengde vacht door met verschillende rassen te kruisen die zonder de juiste verzorging in de knoop raakt met alle gevolgen van dien. Daarnaast kan het ook zijn dat je oudere kat pijn heeft vanwege bijvoorbeeld artrose en zich daarom niet meer lekker en goed kan wassen. Ook dit heeft gevolgen.

 

Kortom! Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom een bezoekje bij de trimsalon niet alleen prettig is voor jou maar ook voor jouw kat!

Kattentrimsalon Nunspeet, de gespecialiseerde trimsalon voor katten

Geen Anesthesie

De katten in de trimsalon worden zonder verdoving (anesthesie) behandeld. Sommige katten vinden het in de salon spannend of willen thuis niet gekamd worden. Deze katten krijgen extra veel zorg en geduld om ze op de juiste manier te leren dat het bij de salon helemaal niet zo erg is als dat hij/zij zelf denkt en dus uiteindelijk wel gewoon bij de trimmer behandeld kan worden.

 

Zo hoeft de kat in het vervolg niet meer structureel onder narcose behandeld worden en dat komt ook zijn gezondheid weer ten goede!

 

Let op! Voor mijn eigen veiligheid als trimmer stel ik de regel dat als de nagels niet geknipt kunnen worden de kat ook niet getrimd wordt. Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt!


Welzijn staat op 1!

 

Je kunt je voorstellen dat sommige katten het echt doodeng of verschrikkelijk vinden om op de trimtafel behandeld te worden. Het welzijn van jouw kat staat altijd voorop en er wordt altijd gekeken naar een passende diervriendelijke oplossing om jouw kat toch te kunnen trimmen.

 

Dit kan betekenen dat je soms 1 of 2x extra naar de salon moet komen om de behandeling de volgende keer in rust, en met een frisse start, af te kunnen maken. 

 

Tevens mag je als eigenaar bij de behandeling aanwezig blijven. Zo kan je tijdens de trimbeurt ook nog eens extra tips krijgen om er voor te zorgen dat jouw volgende bezoekje iets langer uitgesteld of zelfs helemaal voorkomen kan worden.Kattentrimsalon Nunspeet, Harderwijk, Elburg | Kattentrimmer aan huis | Katten trimmen | Zonder narcose getrimd | Gespecialiseerde kattentrimmer | professionele kattenoppas aan huis

Contact:

Adres: Prinses Irenestraat 13 

(2e verdieping)

8071 MA Nunspeet

Tel: 06 47047881

Vragen?

Stuur gerust een mailtje naar info@dekattenbarber.nl of een appje en ontvang z.s.m. een antwoord terug

Aangesloten bij:

Routebeschrijving: