Portfolio Nicolle Franken (Marketing/Graphic Designer)

Ik ben Nicolle Franken, geboren in 1989 en ben in het het dagelijks leven ben ik druk bezig om mezelf uit te dagen op grafisch gebied. Ik heb onder andere gewerkt aan het ontwerpen van het Katten Academie Magazine, allerlei druk- en printwerk voor www.havo.com (denk aan de digitale catalogus e.d.) herschrijven en opnieuw opmaken van de instructeursopleiding bij de Martin Gaus Academie

 

Ik heb in 2017 mijn Bachelor of Science gehaald met de HBO Opleiding Dier & Ondernemerschap en heb ik mijn kattentrimsalon (de Kattenbarber) opgericht. Daarnaast ben ik grafisch vormgever (Cibap, 2009) en met deze creatieve en veelzijdige achtergrond als grafisch vormgever kan ik dus andere (dier)professionals en bedrijven ondersteunen op grafisch gebied. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers en logo's, maar ook als het gaat om marketingadvies, packshots en videomateriaal. In dit online portfolio zie je een greep uit mijn werkzaamheden zodat je als opdracht- of werkgever een goed beeld krijgt waarvoor ik inzetbaar ben.


Logo ontwerp

Hier onder zie je een greep uit alle losse logo's die ik ontworpen heb voor diverse kleine opdrachtgevers uit mijn netwerk. Het aanbod gaat van bouwbedrijven tot hondenscholen. Wat ze veelal gemeen hebben is dat het kleine ondernemers zijn die zelf ook nog zoekende naar hun identiteit zijn. Het ontwerpen en ze laten meedenken in het ontwerp hiervan helpt ze hun identiteit te vinden en vanuit die zoektocht te groeien als ondernemer. 


Kattenacademie (2018 - nu)

Voor de Katten Academie ontwerp en onderhoud ik de websites (www.kattenacademie en www.cat-event.nl), maak ik divers folder- en flyermateriaal, heb ik de nieuwsbrief ontworpen en geef ik advies over het invullen van hun facebookpagina en youtube kanaal.  Daarnaast heb ik naast het bestaande logo een volledige huisstijl uitgerold. De Katten Academie is een vaste opdrachtgever waar ik met veel plezier als freelancer voor werk. 

 

Katten Academie Magazine:

Social Media:


Havo b.v. (2018-nu)

Bij Havo b.v. ben ik in dienst als marketingmedewerker & grafisch vormgever. Daarbij mag ik meehelpen aan toffe projecten zoals de rebranding van het bedrijfslogo en hun merk Creall. Denk hierbij aan het opmaken van diverse foldermateriaal in print, het vullen van content op pinterest, maar ook aan het schieten van Packshots, DIY-filmpjes opnemen & monteren en het bedenken van creatieve content zoals de kerstgroet van 2019. 

 

Bekijk onder andere hier de digitale catalogus van 2020


Dolfinarium (2010 - 2012)

Na mijn studie Grafisch Vormgeving ben ik begonnen bij het Dolfinarium. In de tijd dat orka Morgan de gemoederen bezig hield heb ik me vooral gefocust op de PR rondom het park zijn en de vormgeving van alle lopende zaken op dat moment. Hierdoor heb ik een mooie creatieve bijdrage geleverd aan de uitstraling van het park op dat moment.

Contact:

Adres: Prinses Irenestraat 13 

(2e verdieping)

8071 MA Nunspeet

Tel: 06 47047881

Vragen?

Stuur gerust een mailtje naar info@dekattenbarber.nl of een appje en ontvang z.s.m. een antwoord terug

Aangesloten bij:

Routebeschrijving: