Kattenoppas aan huis

Kattenoppas aan huis, vakantieoppas voor je kat. Kattentrimsalon Nunspeet

Weekendje weg, vakantie of er even lekker tussen uit? Maar wat doe je met je kat? Meenemen is meestal geen optie, buren of familie zijn niet altijd beschikbaar en een dierenopvang is vaak niet de fijnste keuze voor een kat. Katten zijn bijvoorbeeld erg stressgevoelig en een tijdje van slag als je ze uit eigen omgeving haalt. 

Daarom biedt de Kattenbarber een kattenoppasservice aan huis aan! Terwijl jij zorgeloos op vakantie bent krijgt jouw kat zijn dagelijkse verzorging aan huis. Denk hierbij aan;

- Voeren/water geven
- Kattenbak schoonmaken
- Korrels rondom kattenbak opruimen
- Evt. vachtverzorging
- Toedienen van medicatie (extra toeslag)
- Aandacht/spel
- Post/planten e.d. 

Tarieven

De tarieven zijn op basis van 1 bezoek per dag van ca. 20 minuten. Mocht je een kat hebben met speciaal dieet of meerdere malen per dag bezocht moeten worden vanwege medicatie; vraag dan naar de prijzen op maat. 

- Dagelijks bezoek kat €12,50,-
- Toeslag 2e kat (10 min extra) €3,50
- Toeslag medicatie toedienen €1,-

Kattenoppas service is binnen de bebouwde kom van Nunspeet zonder reiskosten. Wil je buiten de bebouwde kom of gemeente Nunspeet (Harderwijk of Elburg) gebruik maken van de dienst komt er een toeslag van de reiskosten bij op van 0,25 cent per kilometer. 

Wil je meer informatie of de kattenoppas aan huis reserveren? Stuur dan een mailtje naar info@dekattenbarber.nl met je aanvraag en je telefoonnummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Kattentrimsalon Nunspeet, Harderwijk, Elburg | Kattentrimmer aan huis | Katten trimmen | Zonder narcose getrimd | Gespecialiseerde kattentrimmer | professionele kattenoppas aan huis | vakantie oppaskat 

Contact:

Adres: Prinses Irenestraat 13 

(2e verdieping)

8071 MA Nunspeet

Tel: 06 47047881

Vragen?

Stuur gerust een mailtje naar info@dekattenbarber.nl of een appje en ontvang z.s.m. een antwoord terug

Aangesloten bij:

Routebeschrijving: