Over de Katten Barber

De Katten Barber is ontstaan doordat ik met een van mijn eigen katten op regelmatige basis naar de trimmer moet. Op de foto hieronder zie je mijn 2 katten Sulley (grijs) en Nielis (zwart). Sulley moet iedere 3 maanden naar de trimster want anders raakt zijn vacht helemaal in de knoop. Nielis is een kat met super veel onderwol en heeft hierdoor vaak haarballen en moet daarom regelmatig van zijn overtollige haar verlost worden.

 

De ene kat is een langhaar, de ander een korthaar maar allebei hebben ze dus hun eigen vachtverzorging nodig waarbij een trimbeurt zeker zo nu en dan nodig is. Dankzij deze twee katten ben ik met dit prachtige vak in aanraking gekomen en ben ik inspireert geraakt. 

 

Sulley heeft ook nog eens zijn eigen Instagram-account, te vinden via SulleyPrul.

Kattentrimsalon de Kattenbarber, de professionele trimsalon voor katten in Nunspeet

Mijn Verhaal

Ik ben Nicolle Franken en ben naast Kattentrimmer ook Kynologisch Instructeur (hondentrainer). De combinatie tussen honden en katten maakt dat ik dit beide met veel plezier en genot doe. Honden en katten zijn een grote passie van me en hoe fantastisch is het dat ik van beide mijn werk heb mogen maken!

 

De opleiding kattentrimmen heb ik gevolgd via de Katten Academie bij Sonja van Leeuwen en ben via deze opleiding gediplomeerd en gespecialiseerd in het trimmen van jouw kat! 


Mijn Missie

Ik wil als Kattenbarber het beste voor jouw kat! Daarom zal ik altijd worden kijken naar een balans in het welzijn van de kat en de beste trimbeurt. Een vrolijke kat met een gezonde vacht is altijd het einddoel van de Kattenbarber.

 


Kattentrimsalon Nunspeet, Harderwijk, Elburg | Kattentrimmer aan huis | Katten trimmen | Zonder narcose getrimd | Gespecialiseerde kattentrimmer | kattenoppas aan huis

Contact:

Adres: Prinses Irenestraat 13 

(2e verdieping)

8071 MA Nunspeet

Tel: 06 47047881

Vragen?

Stuur gerust een mailtje naar info@dekattenbarber.nl of een appje en ontvang z.s.m. een antwoord terug

Aangesloten bij:

Routebeschrijving: