Lucaa+ verzorgende lijn voor katten


Lucaa+ Wound Care Spray 100 ml

LUCAA + Pets Wound Care is een spuitoplossing om de wonden van jouw kat te verzorgen. Daarnaast is het ook een hele goede wondverzorging voor je zelf. De 100% milieuvriendelijke formule samengesteld uit micro-organismen zorgt voor een diepe reiniging, optimaliseert het microbiële evenwicht in en om de wond en vermindert het risico op bacteriële infecties. Lucaa+ is een duurzaam merk, 100% veganistisch, bevat probiotica en is 100% natuurlijk.

 

Gebruik: Spray de beschadiging licht (niet nat) in met LUCAA+ Pets Wound Care en breng een verband aan. Behandeling dagelijks herhalen tot de wond helemaal is genezen

 

Lucaa+ Wound Care Spray

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Lucaa+ Eye Care Spray 100 ml

LUCAA+ Pets Eye Care zorgt voor een diepgaande reiniging van de oogleden. De behulpzame micro-organismen introduceren het natuurlijke microbiële evenwicht en ruimen organisch afval (wat ontstekingen kan veroorzaken) op.

 

Gebruik:

Doordrenk een watje of papieren zakdoekje met LUCAA+ Pets Eye Care en dep hiermee het vuil rond de oogleden voorzichtig weg. Gebruik altijd voor elk oog een verschillend watje of zakdoekje om het ene oog niet via het andere oog te infecteren. Herhaal deze behandeling regelmatig om ontsteking te voorkomen.

€ 8,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Lucaa+ Coat Care conditioner spray

De Pet Coat Care van LUCAA+ is geschikt voor het verzorgen en voeden van de vacht bij katten. Dit middel bevat omega-3, -6 en -9 vetzuren, die zorgen voor een gezonde, glanzende vacht. De vloeistof is vrij van parabenen of aluminium. De droge vacht dient licht ingesprayd te worden, waarna de vacht wordt geborsteld om zo de vloeistof te verdelen. De spray heeft een prettige natuurlijk, frisse geur op basis van aloë vera.

€ 14,95

  • Uitverkocht